În compares cu 37,000 cazuri de trypanosomioză africană (boală a somnului) raport in 1999, annul 2015 to înregistrat mult sub 3,000 de cazuri.

Acest lucru se traduce printr-un artic redus biologic către aproximativ ani ani. While the small reduce, la fel în această seară s-a știut că se întâmplă mai mult și cedez și, în consecință, a fost neașteptat. To the marked benefits, give nude azi în cazul alergătorilor de sex masculin never idiosyncratic, care durează mai mult timp pentru a marathon ends.

More mult decât or cantitate de elasticitate recuperată sa fapt de îngrijire a fost foarte semnificativ către peschizatori, care a explicit: “Patru ani nu pentru fi o schimbare semnificativă, nu nu știu că ai putea să o faci înainte.”

Împreună cu flexibilitatea crescută, tensiunea arterială de asemenea expires cu patru puncte (systolic) cui cu trei puncte (diastolic).

You, cercetătorii hello, pentru vã exclude people he care jiveră la hipertensiune. Caretabile ale pregătirilor maratonului în acest subgrup, teréo care va fi ancetă și viitor. Oamenii de știință trebuie, de asemenea, să vadă dacă există un nivel de activitate solicitat pentru, if it presumes the vasele de sânge trebuie să recupereze elasticitatea.

Puteți beneficia de aceasta înainte de performanță ceață a talie mondială pentru a fi evident. Același grup de începători care execută un maraton de aproxiviv 30 de mai mai încet decât alergătorul mediu sau mediu, sau scăderea a prezenței sânge uni un spectacol arctic Melhorat de flexibilitate, în cuvintele lui Manisty, executable people of the real-world real-world people real lume.”

În al doilea loc, ca indicatori indicatori de căutare, așa cum demonstrezi, studierea nu este niciodată prea târziu, astfel este sau persoana saudi, cu care să se inverseze riccurile de dezvoltare prin modul stilului de viață.

Penti pentru cei care nu aleargă, Manisty recomandă old sporturi active, cum ar fi thailandezul sau ciclismul. De fapt, oferirea unui ciclu de putere îi va ajuta adesea să se potrivească mai mult din ceea ce este mai bun la a ajuta sau a se antrena obiectiv-orientat, de la aceeași formă ca sau a se antrena pentru un maraton.

Surse

Anish N. Bhuva, AndrewD’Silva, CamillaTorlasco, Siana Jones, Niromila Nadarajan, Jato Van Zalen, Nish Chaturvedi, Lloyd individual, Sanjay Sharma, James C. Moon, Alun D. Hughes, Charlotte H. Manisty. Train for a maraton începător investit în relativă întărit arctică. Jurnalul Colegiului American de Cardiologie, volumul 75, numărul 1, 7-14 ianuarie 2020, pagina 72-75. . % 3ihub

Referință jurnal:

Anish N. Bhuva, AndrewDvЂ ™ Silva, Camilla Torlasco, Siana Jones, Niromila Nadarajan, Jet Van Zalen, Nish Chaturvedi, Guy Lloyd, Sanjay Sharma, James C. Moon, Alun D. Hughes, Charlotte H. Manisty. Antrenamentul pentru a marathon pentru prima dată inversează rigidizarea aortică legată de vârstă. Jurnalul Colegiului American de Cardiologie, volumul 75, numărul 1, 7 „14 ianuarie 2020, page 72-75. .

“https://www.news-medical.net/health/Autism-Causes.aspx?reply-cid=df8d2e9c-0379-4b0b-ad68-332b70fca343″,”200″,”OK”, “From Revizuit de

Autismul is a spectro sau or gamă de tulburări nui nu if cunoaște or cauză exactă. There is more multe cauze interacționale care pot duce tulburări ale spectrului autist (ASD). În majoritatea cazurilor există în combinația sa de factor de risc de îngrijire genetică interacțiunea potului și măsurarea factorului de risc. Datorită complexitate tulburării și a suprapunerii simptomelor care fac ca fiecare să fie unic, exact cause this difficult to determine.

Gene și măsurate

Există o genă mai fină pentru susceptibilitatea de a se identifica drept îngrijire pentru autism. Genă fină care probabil contribuie la autism. This creat cu interacțiunea specifică genei cu anumiți factori de media. It exposes the media agency, cum ar fi infectious agency sau agențichimici (medically including drug toxins) timi timpul sarcinii, poate causes autism.

Approximately 10-15% of cases au cauză genetică specifică, identifiable și old tulburări congenitale, cum ar fi sindromul X fragile, scleroza tuberoasă și sindromul Angelman. Rolul sistemului imunizează în cauză autismului capătă, de asemenea, important. Cu toate acestea, this clarity from cercetări is autismul in this cauzat de părinți răi.

Factori genetici

Fines dovezi susțin ideea că factorii genetic ar putea contribui la riscul de autism. Dovezile actuale suggestions că până la 12 sau multe gene pe chromozomi diferiți pot fi it implies în autism. Fiecare dintre acestea sunt implicate în grade diferite. Gena potului pedepsește persoana cu un RIS mai mare de autism, numită susceptibilitate, în timp ce potul determină simptomul specific pentru a da severitatea determinării simptomelor. One gene cu modifications sau mutații s-ar putea adăuga the autismului simptomele.recardio farmacia tei pret

Ideea ca genele să fie fie responsabile pentru autism Câștigat sprijin din faptele cum ar fi gemenii identice prezintă un risc ridicat de a avea TSA (36-95% din timp). Gemenii neidentici, given a copil sunt TSA, celălalt acest lucru afectează approximate 0-31% în timp. În plus, părinții care au copil cu ASD au sau șansă 2% – 18% aibă un al doilea copil care this, of similar, affectat.

Old conditionsții genetice cresc, de asemenea, risul de autism. Approximately 10% cu autism cu afecțiune genetică, cu syndrom X fragile, scleroza tuberoasă, Down syndrome cu tul chromozomial.

HOXA1, when autozomale mocestenirii recessive this donate a dintre multele gene implicate în spectrul tulburărilor autismului. As there exist implici implarea genei DbetaH (DBH). Acești copied to a level of dopamine serică ОІ-hydroxilază, care catalyzează conversia dopaminei în norepinefrină.

Genă suspectată, inclusiv NLGN3, NLGN4, NRXN1, MeCP2 etc. Gena fragilă X acest asociat cu autism tulburări există să asocieze pozitiv cu genei FMR-1 cu autismul. Mutații sau moduri ale genei skelor synaptice SHANK2 au fost documentate în autism. În plus, says Reelin fost asociată cu autismul. Astfel genă adjută la laminarea creierului în timpul vieții fetale și adjutată senalizarea celulară în viața adultă.

Viruși și infecții

Povești Connect

Cercetările au arătat, from also, dog factorii de measure, cum ar fi virușii, pot juca, from also, a role in autismului. Infecții care for autismului dezvoltare fi legat inclusiv encephalite cauzate de rujeolă, rubeolă congenitală, herpes simplex virus, oreion, varicella, cytomegalovirus și Stealth virus.

Virusul rubeolei the fost prima cauză cunoscută de autism. S-a constatat mai târziu că virusul rujeolei și al oreionului poate cauza encefalită care poate duce la ulterior autism. Infecții pot effects of obicei fătul în timp ce se află în pantecele mamei.

Vaccinuri și autism

Până în prezent, nu există dovezi științific conformiv conform conform corora origine part a unun vaccin sau orice combinație de vaccinuri provoacă autism. Într-un mod similar, nu a existat un surplus original de material folosit în fabricarea vaccinurilor de îngrijire joacă un rol în autismul cauzat. Acest lucru urmează temerilor că a vaccin Thimerosal conservative this responsable for autism.

Medical

Când sunt luate în timpul sarcinii, medical eliberate pe acidul valproic azi talidomidă au fost corelate cu risc mai mare de TSA. Leziunea cu talidomidă apare începutul sarcinii (în decurs of 20 până la 24 de zile de la concepție). Misoprostol, an analog to prostaglandinelor used for prevent ulcerului gastric și pentru a causes avorturi this of also implicat. Acidul valproic administrat paienților epileptici poate crește, de asemenea, riscul de autism atunci când este administrat la mame epileptice însărcinate.

S-suggestie, from also, dog acetaminophenul provoacă autism. Copiii cărora li s-a administrat acetaminophen după vaccinul MMR (oreionul rujeolic și rubeolă) s-au dovedit a avea mai multe șanse să devină drivers decât copii cărora li s-a administrat ibuprofen.

Prematuritate și vechi tulburări

Or copies a numărului de copy se naște prematur cu același copy number and original copy to the TSA. Approximately 35% persons with autism au old tulburări precum depresia, tulburarea affectivă bipolară, schizophrenia, tulburarea schizoafectivă, sindromul Tourette, ticurile, Pica, epilepsy, hypothyroidism (function affectivă bipolariz, schizophrenia

Pot exist tulburări metabolize precum phenylketonuria (PKU) with histidinemia, syndroamele Landau-Kleffner și Rett și or varietate of old afeciuni care afectează dezvoltarea și funcțiile creierului.

Sindroamele genetice precum sindromul Fragile X, sindromul Angelman, sindroamele Down, Edwards și Klinefelter associate cu genotipul XXY și pot crește risul de autism în conformitate cu unele studii.

Classic mitochondrial bolile apar la unii indivizi autiști. Mitochondrial dysfunctions this consider a fi cauza toxinei în mijlocul căilor autismului.

dacă prelinge

This posibilitate is autismul să rezulte din mai multe cauze. În general, acest defect, pare să joace un rol major, dacă se manifestă prin severitate care afectează starea factorului. Unele dintre ar putea fi vârsta înaintată a părinților și inflamării creierului, sistemelor și răspunsurilor immune defecte, răspuns imun la mamei or infection virală sau bacteriană, or naștere saupură by în copură.

Surse

  Lecturi înainte de suplimente

  / ** / $ (function () {Azom.injectYouTubeIframeApi ();}); / ** /

  Ultima actualizare: 30 aprilie 2019

  „Http://www.news-medical.net/news/20161217/ECDC-report-finds-increasing-trend-of-Listeria-infections-among-elderly-population.aspx”,”200″,”OK”, ” 17 decembrie 2016

  Listerioza a affectat approximate 2,200 of persoane in 2015, provocând 270 of deces – cel mai mare număr raportat vreodată în UE. Provides cazurilor din rump de vârstă de plague 64 de ani a crescut constant from 56% in 2008 to 64% in 2015. În plus, în acest moment, numărul cazurilor reporter și offers these s-au dublat aproape în cei de pest 84 ani.

  “This îngrijorător face că continuă sã exist or tendință de creștere to Listeria caz care apar mai ales the vârstnică population. ECDC colaborates with the stat membru pentru îmbunătăți supravegherea bolilor transmisibile de alimentare imentei apă, începând cu Listeria, întrucât detects mai devreme a clusterelor și focarelor relevant poate adjuta la prevenea unor noi cazuri “, spus Mike Catchpole, științific șef the ECDC.” This sau amenințare pentru sănătate publică care poate și trebuie soluționat “, în adăugat el.

  Povești Connect

  Dr. Marta Hugas, dangerefa dangerelor biologice și contaminanților EFSA, to declare: “Listeria Rareori au depășit legal limit de siguranță în aliment cat cat consumat, cea mai comună sursă de infecție umană transmise de aliment. De fapt, acest consumator important respectă instrucțiunile pentru depozitare ale producătorilor și direct line this data autorităților naționale care au priva consumatorului de alimentație. “

  În 2015, au fost raportat 229,213 cazuri din Campylobacterioză. Aceasta boală rămâne cea mai frecventă raportată boală deigine alimentară în UE, prezentând sau tendință ascendentă din 2008. Campylobacter dacă îți place mai mult decât carnea din pui.

  Numărul cazurilor de salmoneloză, the doua cea mai frecvent raportată boală food transmission in the EU, a crescut ușor – from 92.007 în 2014 to 94.625 în 2015. 2014 94,625 în 2015. Cu toate acestea, tendința pe termen lung this încontinre în scădere și majoritatea statelor membre au îndeplinit-o Salmonella obiectivele de reducere pentru populațiile de păsări de likes.

  Salmonella The main meat is găsește (păsări de Likes) destinate să fie gătite înainte de consum.

  Concentrați-vă dacă înainte de hrăni

  In 2015 au fost raportate 4,362 de focare provocate de alimentație Cea mai frecventă cauză de focare a fost Salmonella associate cu consumul de ouă. Cu toate acestea, numărul de Salmonella concentrează-te pe fundul tău 41% din 2010.†‹

  Sursa:

  Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC)

  „Http://www.news-medical.net/news/20170419/WHO-marching-toward-extraordinary-progress-against-neglected-tropical-diseases-report-reveals.aspx”,”200″,”OK”, ” 19 aprilie 2017

  In 2007, Organizația Mondială a Sănătății (WHO) raportează un remarcabil succes în tratarea bolilor tropicali neijate (NTD), estimate to be 1 billion persoane au primit tally in 2015.

  “OAMENI au observat progresse record către aducerea în genunchi a unor flagele antice, cum ar fi boala somnului și elefanța”, to declare the Director General to the WHO, dr. Margaret Chan. “In the last 10 years, milaane de oameni au fost salvați din dizabilități și sărăcie, datorită unuia dintre cei mai eficiente partener global în domeniul sănătății publice moderne”.

  Raportul, Integrar bolilor tropica neglected în sănătatea și dezvoltarea globală, a relevat rolul sprijinului politic, the donații relieves him of treatment și al dezvoltării în mediul de viață, ceea ce the program.

  Un grup de oameni care locuiesc împreună vor putea avea grijă de NTD în 2007 și în comun. From tuna, or a combination of local partneri i internaționalali au lucrat împreună with ministerele sănătății the medical distribution of quality și the furnizarea of ​​îngrijire și management pe termen lung oamenilor din țări. unde bolile sunt cele mai răspândite.

  Parteneri au aprobare foaie de parcuri WHO NTD în 2012, cu angajamentul de a oferi sprijin și resurse suplimentare pentru eradicarea a zece dintre cele mai comune NTD.

  Mainly defășurate in 2015, including treating 1 million persoane din cel puțin sau boală tropicală neijată. Dintre acestea, 114 milioane au fost tratate pentru oncocercioză (orbire la frog), at the time of 62% of the need for treatment, offers preventive treatment of pentru filarioza limfatică (elefantioză) pentru 556 milioane de persoane.

  Oman, Maroc și Mexic au eradicat problem of public sanitation in trahomului, main infectious channel of orbire din lume. În trecut, peste 185.000 de pacienți au fost implicați într-o intervenție chirurgicală pentru trichiasis pentru trahom aguei plague 50 din milioane de persoane la antibiotice primare.

  The five elimination leishmaniozei viscerale was up to 100% in districtul Nepalului, 97% in sub-districtul din Bangladesh 82i 82% in sub-districtul din India.

  În compares cu 37,000 cazuri de trypanosomioză africană (boală a somnului) raport in 1999, annul 2015 to înregistrat mult sub 3,000 de cazuri.

  Pentinta pentru regiunea Americii from the rabad eradica la oameni până în 2015 to fost aproape îndeplinită, deoarece donate 12 oameni au fost raportați că au murit din cauza rabiei.

  În 2016, au fost raportat donate 25 of a cowboy hat cu fri from Guinea, ceea ce a facilitat eradicarea bolilor.

  Raportul a subliniat necesitatea îmbunătățirii acțiunilor în vechile domenii.

  “Old Câștiguri în lupta împotriva bolilor tropicali în jate vor de progresele mai largi în Direcția Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”, to spus dr. Dirk Engels, director la Departamentul de Control al Bolilor Tropicale Neijate.

  WHO prezis dog 2.4 miliarde oameni mai trebuie să primească facilități de igienizare de bază, cum ar fi toilet și latrine. Full this of a global objectivul pentru salubrizare și apă, deoarece mai mult 650 de milioane de oameni continues to use surse de apă netratate în scopuri de băut.