Chiar dacă riscurile se dovedesc a fi mai mici decât ne temem, majoritatea scepticilor sunt de acord acum că provocăm multe tipuri de cancer și că multe ar putea fi prevenite dacă am face câțiva pași sensibili.

Institutul de Medicină a asimilat calitatea cu evitarea erorilor medicale (evenimente adverse) și siguranța pacienților și căutarea unor modalități de îmbunătățire a acestora. Majoritatea angajatorilor tind să asigure calitatea cu a avea angajați fericiți, nemulțumiți, la cel mai mic cost posibil. O minoritate de angajatori progresivi, cum ar fi cei care participă la reuniunile NBGH și PBGH, se concentrează, de asemenea, pe „valoare” și utilizarea bastoanelor și morcovilor pentru a influența comportamentul angajaților lor și a plăti stimulente de performanță pentru a influența furnizorii. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/strava/200OK De Michael Painter, MD Bună ziua. Sunt Mike Painter și urmăresc. Nu am neapărat un motiv convingător pentru a urmări parametrii de sănătate, cum ar fi tiparele de exerciții, ritmul cardiac, greutatea, dieta și tensiunea arterială ocazională. Cu toate acestea, da. Realizez cea mai mare parte a urmăririi mele cu mai multe dispozitive mici, senzori simpli și aplicații software. Urmărirea mea este, de asemenea, destul de socială, ceea ce înseamnă că împărtășesc multe dintre datele mele pe scară largă și zilnic. Puteți să o vedeți – cea mai mare parte este pe Strava. Desigur, păstrez zilnic câteva date pe un calendar de hârtie și monitorizez dieta și dorm în cap – de exemplu, nimeni nu trebuie să-mi amintească despre zilele mele de mâncare. Brutăria locală este extrem de conștientă de acest punct de date, în timp ce angajații mă văd acuzați, cu ochii sălbatici și salivând pentru o rola de scorțișoară gigantică în fiecare joi dimineață – aproape fără greș. Totul mi se pare destul de normal.

Iată restul poveștii: urmăresc să îmbunătățesc performanța atletică mai degrabă decât să-mi monitorizez sănătatea, în sine, sau chiar sănătatea mea. Sunt un biciclist pasionat și am urmărit kilometri, locație, altitudine acumulată, citire a ritmului cardiac și a puterii și alte date de ani de zile. Împărtășesc aceste informații ambilor colegi de bicicliști pe care îi cunosc și nu îi cunosc pe Strava. Site-ul respectiv îmi ingerește cu nerăbdare datele – și, printre altele, le încorporează în panourile de conducere ale segmentelor de echitatie (și alergare), hărți de căldură – și, cel mai important, în antrenament, grafice de tendințe precum cele atașate. Toate aceste date îmi sunt incredibil de utile – mă împuternicește făcându-mă să mă confrunt cu numerele – mă bazează pe datele mele de formare și bazate pe realitate. Nu trebuie să ghicesc pentru a-mi maximiza condiția fizică și a minimiza nivelul de oboseală în așteptarea unui eveniment mare.capsule potencialex Urmăresc numerele. Este atât de rău? Pentru mine, obsesia mea de urmărire a performanței mele atletice mi se pare o extensie a observării datelor pentru sănătate și bunăstare. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2011/02/11/a-game-changing-statistic-1-in-250/200OK De BOB WACHTER Deși profesia medicală dăunează pacienților ghinioniști de secole , mișcarea de siguranță a pacienților nu a luat zborul până în 1999, când Institutul de Medicină și-a publicat raportul seminal, To Err is Human. Și raportul respectiv ar fi ajuns să fie doar o altă oprire a ușii dacă nu ar fi estimarea că 44.000-98.000 de americani mor în fiecare an din greșeli medicale, echivalentul unui jumbo jet care se prăbușește în fiecare zi.

Să ne gândim la asta, mișcarea de calitate s-a îmbolnăvit și după publicarea studiului NEJM din 2003 al lui Beth McGlynn, care și-a produs propriul blockbuster statistic: îngrijirea medicală americană este însoțită de practici bazate pe dovezi 54% din timp, un număr suficient de apropiat de o monedă flip pentru a fi de neuitat deranjant. Aceste două exemple demonstrează puterea unică a unei statistici memorabile de a cataliza o mișcare. Luna trecută, colega mea Rebecca Smith-Bindman, profesor de radiologie, epidemiologie și ginecologie la UCSF și unul dintre experții națiunii în riscurile radiografiilor, a acordat Medical Grand Rounds la UCSF. Discuția ei era plină de statistici uimitoare, dar aceasta este cea care mi-a luat respirația: o femeie în vârstă de 20 de ani care primește o tomografie abdominală-pelviană (adică aproape orice tânără care vine la ED cu dureri de burtă) are o șansă de 1 din 250 de a face cancer din acea scanare. S-a înregistrat complet? O scanare CAT, pe care până de curând majoritatea dintre noi o comandă fără mai multă reținere decât expunem atunci când îi cerem baristului Starbucks un latte înalt, va provoca cancer la unul din 250 de pacienți.

Două sute cincizeci: acesta este numărul de studenți din clasa mea de colegiu Bio 101. Wow. Acest lucru este deosebit de înfricoșător, având în vedere creșterea remarcabilă a utilizării acestei tehnologii. Obțineți acest lucru: trei milioane de scanări CT au fost efectuate în SUA în 1980. În 2011, vor fi 72 de milioane, în medie 19.500 în fiecare zi. Unul din cinci americani va primi un CT în orice an dat; unii experți sugerează că cel puțin o treime din aceste scanări nu sunt necesare. Între 2000 și 2005, cheltuielile Medicare pentru studiile imagistice s-au dublat, de la 6,6 miliarde dolari la 13,7 miliarde dolari, de două ori mai mult decât rata de creștere a onorariilor medicului. Și, deși niciunul dintre aceste exemple nu are impactul statisticii 1-în-250, există o mulțime de alte date privind riscul înfricoșător, cum ar fi: Cele mai bune estimări sunt că radiațiile din scanările CT provoacă în fiecare an 29.000 de cancere în exces în SUA , mai ales la femei. Cercetătorii estimează că 15.000 de oameni vor muri din cauza efectelor directe ale celor 72 de milioane de scanări CT efectuate numai în 2007. Un studiu din 2004 a constatat că mai puțin de 50 la sută dintre radiologi și 9 la sută din medicii ER, erau conștienți de faptul că scanarea CT ar putea crește riscul ulterior de cancer. O scanare CT multifazică abdominală / pelviană are același nivel de radiație ca 500 de zboruri transcontinentale, 450 de radiografii toracice și 74 de mamografii.

Și scanerele acelor corpuri de aeroport de care ai fost atât de îngrijorat? Trebuie să fiți scanat de 200.000 de ori pentru a acumula radiația pe care o obțineți dintr-o singură scanare CT. Sunt un flyer 1K United, dar nu voi încheia 200.000 de scanări în următoarele câteva secole. În marile ei runde, Rebecca ne-a condus prin multiplele linii de probe cu privire la riscurile radiațiilor de la scanările CT, în special cele trase din studiile supraviețuitorilor japonezi ai bombei A și ale persoanelor care au primit radiații atât pentru maligne (adică limfom), cât și pentru non- boală malignă (adică acnee). Toți au arătat concluzia că dozele din intervalul celor administrate prin CT sunt pe deplin capabile să provoace cancer. În mod remarcabil, cu toată atenția acordată reglării produselor alimentare și a medicamentelor, radiațiile furnizate de scanere CT au rămas în mare parte nereglementate. (Dacă mă întrebați, aș prefera să primesc o doză precisă și previzibilă de radiații decât de vitamina D sau azitromicină.) Rebecca a descoperit că scanerele CT din patru spitale din zona Bay au administrat doze de radiații cu 66% mai mari decât dozele de obicei citate și că au existat variații uimitoare (de până la 13 ori) între diferite scanere care efectuează exact același test.

În discuția sa, ea a dat vina pe reglementările vagi asupra fizicienilor în radiații, tipuri fastidioase care au ezitat să ia atitudine în ceea ce privește dozele maxime de radiații, deoarece nu pot defini aceste doze cu precizie. Deși sunt sigur că este adevărat, trebuie să cred că o parte din reticența de a fluiera poate fi trasată în complexul medical-industrial obișnuit: producători de echipamente de scanare, radiologi și spitale care nu au un interes deosebit în uciderea acestui ou -juca de gâscă. Dacă vă îndoiați că aceste forțe sunt în joc, asistați la panourile pentru 1000 de dolari de scanări corporale totale care acoperă autostrăzile Floridei (scanări care, atunci când sunt efectuate la persoane sănătoase care caută tumori asimptomatice, provoacă, fără îndoială, mai multe tipuri de cancer decât vindecă). Chiar și acum, în ciuda dovezilor puternice ale riscurilor, există unii în comunitatea radiologică care nu găsesc știința suficient de convingătoare pentru a-și modifica practica. Paralelele cu dezbaterea privind încălzirea globală sunt îngrijorătoare și îngrijorătoare. Chiar dacă riscurile se dovedesc a fi mai mici decât ne temem, majoritatea scepticilor sunt de acord acum că provocăm multe tipuri de cancer și că multe ar putea fi prevenite dacă am face câțiva pași sensibili.

Producătorii, spitalele și instalațiile de radiologie ar trebui să testeze expunerea la radiații a scanerelor lor, cu scopul de a reduce variația și de a furniza doza minimă care creează o imagine acceptabilă. Ecografiile trebuie înlocuite cu CT atunci când este posibil, cum ar fi urmărirea pacienților cu pietre la rinichi documentate. Există dovezi de la Mass General că utilizarea protocoalelor computerizate de adecvare poate reduce semnificativ numărul de scanări CT și, prin urmare, riscul de cancer. Și, dacă trebuie să obținem consimțământul informat al pacientului înainte de a transfuza o unitate de sânge, ar trebui să o facem și înainte de a comanda o scanare CT, deoarece aceasta din urmă este o procedură mult mai riscantă. Dar schimbarea culturii va fi mai importantă și mai grea decât schimbarea protocoalelor. Noi, medicii, ne-am obișnuit atât de mult să spunem „Ia scanarea” încât ne-am oprit creierul. Cu câteva luni în urmă, am îngrijit o femeie cu o fractură dureroasă de compresie lombară de durată necunoscută. Am cerut serviciului de chirurgie ortopedică să o vadă în consultație, iar recomandarea rezidentului – făcută fără un indiciu de conștientizare de sine sau ironie – a fost aceea de a obține atât un CT cât și un RMN. Eram uluit.

Da, fiecare test poate oferi informații ușor diferite, dar nu cred că ambele au fost absolut necesare; nici un cuplu de experți cu care am vorbit ulterior. (Am ajuns să obținem doar RMN-ul, care a produs toate informațiile de care aveam nevoie.) Cumva, trebuie să găsim o modalitate de a ne rupe profligatia radiografică reflexivă. Pe măsură ce ne luptăm ca națiune să „îndoim curba costurilor” și ne confruntăm cu legătura dintre randamentul scăzut și medicamentul scump (temutul „cuvânt R”), să fim de acord cu toții că, atunci când avem o problemă ca aceasta – o tehnologie suprautilizată care dăunează sau ucide mii de pacienți în fiecare an – ne reunim pentru a face ceea ce trebuie. Computerele CT pot fi extrem de utile, chiar miraculoase, uneori, dar nu există nicio îndoială că ceea ce este corect este să spunem nu mult mai des decât am avut-o până acum. Robert Wachter, MD, este considerat pe scară largă ca o figură de frunte în mișcarea modernă de siguranță a pacienților. Împreună cu dr. Lee Goldman, el a inventat termenul de „spitalist” într-un eseu influent din 1996 în The New England Journal of Medicine. Cea mai recentă carte a sa, Înțelegerea siguranței pacientului (McGraw-Hill, 2008) examinează factorii care au contribuit la ceea ce este adesea descris ca „o epidemie” cu care se confruntă spitalele americane. Postările sale apar semi-regulat pe THCB și pe propriul său blog, Wachter’s World. Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: Siguranța pacientului “” https://thehealthcareblog.com/blog/2012/04/20/a-response-to-critics-on-the-founding-fathers-and-health-insurance -mandates / screen-shot-2012-04-20-at-5-26-22-pm / 200OK Publicat 20 aprilie 2012 la 188 × 263 în Un răspuns la criticii părinților fondatori și mandatele asigurărilor de sănătate ‹Reveniți la post Lasă un răspuns Anulează răspunsul Conectează-te cu: / ** / var _oneall = _oneall || []; _oneall.push ([‘social_login’, ‘set_providers’, [‘facebook’, ‘google’]]); _oneall.push ([‘social_login’, ‘set_callback_uri’, (window.location.href + ((window.location.href.split (‘?’) [1]? ”: ‘?’) + “” oa_social_login_source = comentarii “”))]); _oneall.push ([‘social_login’, ‘set_custom_css_uri’, ‘https://secure.oneallcdn.com/css/api/socialize/themes/wordpress/default.css’]); _oneall.push ([‘social_login’, ‘do_render_ui’, ‘oneall_social_login_providers_8738256’]); /**/ Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate * Nume comentariu * E-mail * Site web Salvați-mi numele, adresa de e-mail și site-ul web în acest browser pentru data viitoare când comentez. “” https://thehealthcareblog.com/blog/2015/07/04/designing-with-data-across-devices/200OK By THCBIST Dacă zborul unui avion fără instrumente din cabină este echivalent cu a nu avea date despre livrarea asistenței medicale, atunci zborul un avion cu un mediu de date în cabină extrem de complex este probabil la fel de periculos.

În acest webinar convingător (online, marți, 7 iulie, 2-3 PM) veți învăța strategii care vă vor permite să prezentați vizual date în cele mai puternice moduri de atragere a atenției – oferindu-vă instrumentele pentru a ajunge la pacienți, clienți și colegi . Aflați greșelile obișnuite care pot deruta utilizatorii, vă pot afecta prezentarea și, în cele din urmă, puneți în pericol îngrijirea de calitate și pacienții. Răspândiți iubirea Categorii: THCB “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/commoditization/200OK De Edmund Billings, MD În aceste vremuri polarizate politic, americanii se așteaptă ca republicanii și democrații să nu fie de acord cu fiecare detaliu până în ce zi a saptamana este. Acest lucru este valabil mai ales în postura rapidă a Camerei, unde membrii pot apela la câteva priorități selectate ale unui district distrus pentru a câștiga realegerea. Așadar, este remarcabil și neașteptat atunci când orice legislație iese din comitetul Camerei, cu sprijinul bipartisan unanim. Este și mai surprinzător atunci când legislația amenință potențial status quo-ul pentru interesele corporative stabilite – în acest caz companiile de tehnologie a informației.

Legea federală privind reforma achiziționării tehnologiei informației (FITAR) – sponsorizată de republicanul din California, Darrell Issa, împreună cu democratul Virginia Gerry Connolly, și susținută de fiecare membru al Comitetului de supraveghere a casei și de reformă guvernamentală – amenință să pună software-ul open source la egalitate cu proprietarul de etichetându-l drept „articol comercial” în politicile federale de achiziții. Propunerea nu ar oferi sursei deschise o poziție privilegiată, ci doar una egală. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2010/08/04/interview-with-geoff-hyatt-vp-business-development-for-alere/200OK De Line Cecilie Lie La Health 2.0 Washington DC Conference , VP Business Development for Alere, Geoff Hyatt a vorbit despre colaborare și instrumente de comunicare. Răspândiți dragostea Categorii: Matthew Holt, Uncategorized “” https://thehealthcareblog.com/blog/2008/12/31/critical-of-critical/200OK De Matthew Holt La fel ca legiunile altor câștiguri atunci când am descoperit că Tom Daschle mergea ca să fiu tipul lui Obama în domeniul sănătății, am trimis pentru o copie a cărții sale Critical. Este o lectură rapidă și ușoară, dar în examinarea problemei nu adaugă prea mult cărților superioare despre ceea ce nu este în regulă cu îngrijirea sănătății (o mare parte din prima secțiune citește ca o încercare a unui student de a rezuma Sick’s Jonathan Cohn) și există unele fluxuri logice destul de slabe și editare de bază pe tot parcursul (se referă la cartea Neasigurată în America la p155 ca și cum ar fi fost deja introdusă înainte de a fi introdusă efectiv la p161). Dar, ignorând toate acestea, ce sugerează Daschle să facem de fapt? În primul rând, el se promovează ca învățat al încercărilor eșuate de reformă a sănătății din trecut și, desigur, martor al celei mai recente încercări. Nefericitul grupurile de studiu exclusiv de la Casa Albă din februarie până în mai 1993 sunt, prin urmare, repetate numai în grupuri de studii de casă de îmbrăcăminte Buletinele informative pe internet – cine participanții vor avea un impact pozitiv la fel de redus asupra reformei sănătății, așa cum a avut Ira Magaziner în 1993–4. Totuși, procesul acum este deschis în mod special.

Apoi, este parada destul de ciudată a lucrurilor pe care Daschle le place și vrea să vadă mai multe.